Medlemsbladet Fredrikke

Fredrikke er Sanitetskvinnenes medlemsblad med fire utgaver i året.

Fredrikke nr. 1 - 2019

Medlemsbladet Fredrikke Jeg skulle ønske at det var like naturlig å prate om psykisk sykdom, som det er å snakke om hjerte- og karsykdommer, sier årets Fredrikkeprisvinner, Else Kåss Furuseth i årets første utgave av Fredrikke.

Last ned her (pdf)


Fredrikke nr. 4 - 2018

Medlemsbladet Fredrikke

– Norge ga meg et hjem og et liv, og tok i mot hele meg og all min bagasje. Jeg vil gjerne sette spor etter meg, og jeg vil være en medvandrer for alle kvinner som trenger det, sier Safia Abdi Haase i årets siste utgave av Fredrikke. 

Last ned her (pdf)

 

Fredrikke nr. 3 - 2018

Medlemsbladet Fredrikke

– Sivilsamfunnet er helt avgjørende for at Norge er et godt land å bo i. Organisasjonslivet står sterkt, og betyr mye for vårt demokrati. Kvinneorganisasjonene skal ha mye av æren for at vi er så likestilte som det vi er, og har gjort at vi har kommet så langt i et likestillingsperspektiv, sier Hofstad Helleland.

Last ned her (pdf)

 


Fredrikke nr. 2 - 2018Medlemsbladet Fredrikke

– Saniteten var bautaen i nærmiljøet der jeg vokste opp, sier Tone Trøen, landets andre kvinnelige Stortingspresident. Møt henne i intervjuet. I dette nummeret kan du også lese mer om Sisterhoov - nettverksgrupper for unge jenter og lære mer om mat for små mager. 

Last ned her

 

Fredrikke nr. 1 - 2018Medlemsbladet Fredrikke
– Kampen for kvinners rettigheter må aldri bli en elitistisk øvelse. Den må foregå ute i gatene, sier årets Fredrikkeprisvinner Marie Simonsen. I år er det 40 år siden likestillingsloven ble vedtatt i Norge. Hva er status i dag? Det ser vi nærmere på i dette nummeret. 

Last ned her

 

Fredrikke nr. 4 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
– Å være til nytte er et grunnleggende behov hos oss mennesker. Det et menneske trenger aller mest, er et annet menneske, sier Astrid Nøklebye Heiberg. Les intervjut med den aktive og engasjerte 81-åringen. I dette nummeret kan du også lese om status etter et år med basisaktiviteter og bli med til N.K.S. Fayehagen.

Last ned her

 

Fredrikke nr. 3 - 2017

Medlemsbladet Fredrikke– De beste rollemodellene barn og unge har er oss voksne, sier Anne Kristine Bergem som i samarbeid med Sanitetskvinnene har utviklet seks råd til foreldre for å hjelpe barna å håndtere kroppspress. I dette nummeret kan du også lese om Vestre Slidre livsgledeheim og Prinsesse Astrid fru Ferner som mottok N.K.S. høyeste utmerkelse.

Last ned her

 

Fredrikke nr. 2 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
Barneombud Anne Lindboe er barnas sterkeste stemme. Les intervju med henne i dette nummeret av Fredrikke. Du kan også lese om foreninger over hele landet som gjør en innsats for barn og unge, tre sterke etiopiske kvinner og forkning på barneleddgikt.

Last ned her 

 

Fredrikke nr. 1 - 2017Medlemsbladet Fredrikke
Dramaserien SKAM er vinnere av Sanitetskvinnenes hederspris Fredrikkeprisen. Les intervju med Lisa Teige og Ulrikke Falch som spiller Eva og Vilde i den populære serien. I dette nummeret kan du også lese om hvordan unge jenter blir trygge på seg selv og hverandre i Sisterhood, Sanitetskvinnenes russeprosjekt "Ja betyr ja"som skal forebygge voldtekt og lokalforeninger som har gitt barn og unge på asylmottak gode opplevelser.

Last ned her

 


Ønsker du å annonsere i Fredrikke?

Ellinor Kittelsen Media Team AS
epost: ellinor@media.team.no, telefon: 22 09 69 20

Medieplan 2018