Tør å spørre
Egersund sanitetsforening er aktive lokalt og engasjerer på tvers av generasjonene.

Tør å spørre

Egersund sanitetsforening tør å spørre venner og bekjente om å bli medlem. Det har gitt resultater i form av over 50 nye betalende medlemmer i april.

Med det vinner Egersund sanitetsforening vervekonkurransen for april. Som premie får de besøk av Underholdningsvogna.

– Vi er kjempestolte av å ha vunnet vervekonkurransen. Vi gleder oss til Underholdningsvogna, sier foreningsleder Marit Karin Nodland.


Inspirert til å verve

Første helgen i april var det fellessamling i Fornebu med 300 sanitetskvinner fra over hele landet. På samlingen var det blant annet vervekonkurranse. Fra Egersund sanitetsforening deltok tre kvinner som ble så inspirert og vervet som bare det.

– Samlingen i april inspirerte oss til å fortsette å verve og vi tok konkurransen med hjem. Vi hadde rekefest en kveld med intern vervekonkurranse. Medlemmer sendte SMS og meldinger på Facebook og spurte venner og bekjente om å bli medlem. Bare den kvelden fikk vi over 20 nye medlemmer. Vårt motto ble: Tør og spør! – og det gjorde vi, sier Marit Karin Nodland.


Aktiv forening

Egersund sanitetsforening er en aktiv og synlig forening i lokalmiljøet sitt, med mange aktiviteter, som for eksempel barselkafe og Kløvertur. De tar i bruk sosiale medier for å nå og pleie eksisterende og nye medlemmer.

– Vi verver nye medlemmer på det vi gjør lokalt og nasjonalt. Som for eksempel vårt arbeid mot vold mot kvinner, forskning på kvinnehelse og kampen mot skjønnhetstyranniet. Det er en positiv utvikling i foreningen vår og mange av de nye medlemmene er unge kvinner i 30-og 40-årene, så her er det bare å bli med, avslutter Marit Karin Nodland.